Vetter Boss B kolomzwenkkraan

Te configureren product
Referentie: Vetter Boss B

Beschikbaar via nabestelling

Omschrijving

De BOSS zwenkkraan voor zwaar gebruik is ontworpen voor uitzonderlijke taken.

U kunt de zwenkkraan met zijn onbeperkte zwenkhoek gebruiken in de zwaarste en moeilijkste omstandigheden met capaciteiten tot 63.000 kg: in magazijnen, energiecentrales, staalfabrieken, gieterijen, maar ook op grote graafmachines en baggerschepen.
Wij kunnen speciale modellen projecteren, ontwerpen en bouwen tot een capaciteit van 100 ton en een reikwijdte van 25 m.

Met zijn standaard elektrische zwenkmotor met draaikrans biedt hij u een comfortabele en soepele rotatie en dus een hoger bedieningscomfort. Of het nu in een hal of buiten is, de BOSS zwenkarmkraan kan perfect aan uw eisen worden aangepast door middel van individuele aanpassing van de hoogte van de kolom en de lengte van de arm.

Voor de keuze van de bevestiging kunt u kiezen tussen funderingsbevestiging met ankerstangen, topverankering of compacte verankering, en de gefreesde voet voor bevestiging aan een staalconstructie.

Optioneel leveren wij u de passende stroomvoorziening, ELECTROLIFT® staaldraadtakels met elektrische loopkat, radiobesturing, thermische verzinking, explosiebeveiliging volgens ATEX, complexe besturingssystemen tot en met een automatische vrijstaande zwenkarmkraan en diverse andere accessoires.

Extra informatie