Hijsmateriaal

Verkoop, onderhoud en herstellen van industriële hijstoestellen zoals rolbruggen, takels, zwenkkranen, hijskettingen, grijpers, draadloze afstandsbedieningen, veiligheidssystemen en nog veel meer!

Uw hijspartner

OHIS Industrie werd in september 2019 opgericht door ervaringsdeskundigen in  hijswerktuigen.

Met partners als Vetter Krantechnik, Just-Lift, Léon Kremer – Demag Luxembourg, EuroPièces & Stahl CraneSystems heeft OHIS steeds de gepaste transporttechnische oplossing om goederen van een punt A naar een punt B binnen het bedrijf te brengen.

Onze partners

Over ons

Christophe Bontinck met meer dan 15 jaar ervaring in de sector, lanceerde Ohis Industrie in september 2019 met de hulp van zijn twee partners, Ralph Krips en Luc Kremer.

Nieuws

Pont roulant Steeno
Diverse
Nathalie Bourguignon

Speciale rolkraan 5T

Hier is een mooi voorbeeld van een van onze recente installaties.

Onze klant, in Geraardsbergen, wilde een rolkraan installeren om zware metalen onderdelen te verplaatsen.

Wij stelden een kraan voor met een capaciteit van 5 ton, een spanwijdte van 9,5 meter en een haakslag van 10 meter.

Het bijzondere aan deze kraan is dat we hem zoveel mogelijk hebben verhoogd om de hijshoogte te vergroten en de bruikbare ruimte te maximaliseren.

Lees meer
Diverse
Nathalie Bourguignon

Installatie van een 5T-rolbrug

Installatie van een 5T rolbrug met een spanwijdte van 24 m. De rolbrug werd geïnstalleerd op een bestaande kraanbaan waar reeds een 10T Demag rolbrug stond. Om zo dicht mogelijk bij de andere rolbrug te kunnen werken, werden de kraanbanen op verzoek van de klant ingekort.

Lees meer

Volg ons op sociale netwerken

Facebook

Instagram