Over ons

Ohis industrie is uw professionele partner op het gebied van interne transportsystemen.
Wij bieden totaal oplossingen aan voor het intern transport van goederen door middel van bijvoorbeeld een rolbrug, monorail, zwenkkraan of KBK-systeem… Afhankelijk van uw behoeften en uw activiteit, berekenen wij u de meest geschikte oplossing voor uw installatie.

Ons team

Christophe Bontinck

General Manager / Sales Engineer Vlaanderen
cb@ohis.be

Nathalie Bourguignon

Office Manager
nb@ohis.be

Nicolas Widart

Vertegenwoordiger Wallonië
nw@ohis.be
+32 484 11 42 28

In onze webshop vindt u een ruim assortiment van hijsonderdelen en accessoires waarmee u zelfstandig aan uw takel kunt werken.

Met merken als Demag, Stahl en Vetter kunnen wij oplossingen van de hoogste kwaliteit garanderen.

Dankzij de specifieke vaardigheden van ons team kunnen wij een professionele service bieden voor het onderhoud en de reparatie van al uw hijssystemen.

Geschiedenis

Met meer dan 15 jaar ervaring in de hijssector, besloot Christophe Bontinck in 2019 zijn eigen bedrijf op te richten, Ohis Industrie, met de hulp van Ralph Krips en Luc Kremer, zijn twee partners.

Vandaag staat er een geweldig team achter Christophe om een professionele service te bieden voor uw hijsinstallaties. Vier gespecialiseerde technici, onze sales resp. Nicolas Widart en onze Office Manager Nathalie Bourguignon.

Onze werkplaats en kantoren zijn gevestigd in Ghislenghien in Henegouwen, een strategische positie om een groot geografisch gebied te bestrijken dat onze technici delen om uw installaties te komen herstellen of uw nieuw project op te zetten.