Vetter BOY BS knikarm kolomzwenkkraan

Te configureren product
Referentie: Vetter Boy BS

Omschrijving

De BOY kolomzwenkkraan is ontworpen voor het veilig en snel hanteren van werkstukken, gereedschappen en kleine onderdelen tot een capaciteit van 250 kg.

Met de knikarm kunt u elke hoek van het werkgebied gemakkelijk en precies bereiken – de kraan draait bijna in een hoek. Dankzij zijn compacte ontwerp bereikt de zwenkkraan een maximale hefhoogte en is hij bij uitstek geschikt voor het laden van machines en bewerkingscentra. Zelfs rechtstreekse installatie op een machine is mogelijk. Dankzij de individuele hoogte van de schacht kan de BOY zwenkkraan perfect aan uw behoeften worden aangepast.

Voor de keuze van de bevestiging kunt u kiezen tussen de comfortabele deuvelbevestiging op de betonvloer met het gepatenteerde VETTER-deuvelplaatsysteem, de funderingsbevestiging met ankerstangen, het topanker of het compactanker, alsmede de vlakke voet voor bevestiging aan een staalconstructie.

Wij leveren u ELECTROLIFT®-kettingtakels, naar keuze met voetbevestiging en zonder pendelbeweging van de kettingtakel voor een optimaal gebruik van de beperkte ruimte, en diverse andere toebehoren.

Extra informatie