Vetter GESELLE GN wandzwenkkraan

Te configureren product
Referentie: Vetter Geselle GN

Beschikbaar via nabestelling

Omschrijving

De GESELLE zwenkkraan voor wandmontage is de ideale hulp vanuit de lucht.

Hij ondersteunt u gemakkelijk en efficiënt overal waar de vloer vrij moet zijn en er niet genoeg ruimte is voor een zwenkkraan. Het ontlast kranen, versnelt de werkzaamheden en vermindert de stilstand van uw personeel en machines. De kraan wordt gebruikt voor het laden van machines, reparatiewerkzaamheden of op afzonderlijke werkplekken bij draagvermogens tot 10.000 kg.

Dankzij zijn compacte ontwerp bereikt de zwenkkraan een maximale hefhoogte en is hij bij uitstek geschikt voor smalle ruimten en ruimten met lage plafonds. Met de optionele elektrische zwenkmotor biedt de zwenkkraan u nog meer bedieningsgemak in het hogere capaciteits-/reikwijdtebereik. Of de GESELLE wandzwenkkraan nu in een hal of buiten wordt geïnstalleerd, hij kan door middel van een individuele aanpassing van de zwenkarmlengte aan uw behoeften worden aangepast.

U kunt kiezen tussen montage op een stalen of gewapend betonnen kolom, een gewapend betonnen muur of een stalen constructie.

Optioneel leveren wij de passende stroomvoorziening, ELECTROLIFT® ketting- of kabeltakels met elektrische loopkat, radiobesturing, thermische verzinking, explosiebeveiliging volgens de ATEX-norm, complexe besturingen tot en met een automatische vrijstaande zwenkkraan en diverse andere accessoires.
Technische informatie

Wandkraan
Type: GN
Draagvermogen: 125 – 10.000 kg
Bereik: 2.000 – 12.000 mm
Max. draaihoek: 180
EN 13001 hijsklasse : HC2
EN 13001 stabiliteitsklasse: S3
Boomconstructie: zeer lage hoogte
Service: binnen / buiten
Rotatie: manueel / elektrisch
Takel: ketting / staaldraadtakel
Explosiebeveiliging: volgens ATEX (optie)

Extra informatie