Vetter Meister M kolomzwenkkraan

Te configureren product
Referentie: Vetter Meister M

Beschikbaar via nabestelling

Omschrijving

De krachtige en robuuste MEISTER kolomzwenkkraan heeft zich in duizenden toepassingen bewezen. Het is de meest geproduceerde kraanarmkraan in zijn klasse ter wereld.

Met zijn onbeperkte draaihoek en een capaciteit tot 20.000 kg kan hij op elke werkplek worden gebruikt: voor het laden van werktuigmachines, in magazijnen, energiecentrales, staalfabrieken, machinehallen of zuiveringsinstallaties.

Dankzij zijn compacte ontwerp bereikt de zwenkkraan een maximale hefhoogte en is hij ideaal voor smalle ruimten en ruimten met lage plafonds. Met zijn optionele elektrische zwenkmotor biedt hij u nog meer bedieningsgemak in het hogere capaciteits-/reikwijdtebereik. Of het nu gaat om installatie in een hal of buiten, de MEISTER zwenkkraan kan dankzij de individuele instelling van de giekhoogte en gieklengte perfect aan uw behoeften worden aangepast.

Voor de keuze van de bevestiging kunt u kiezen tussen de comfortabele deuvelbevestiging op de betonvloer met het gepatenteerde VETTER-deuvelplaatsysteem, de funderingsbevestiging met ankerstangen, het topanker of compactanker, alsmede de gefreesde vlakke voet voor bevestiging aan een staalconstructie.

Optioneel leveren wij de passende stroomvoorziening, ELECTROLIFT® elektrische kettingtakels of kabeltakels, radiobesturing, thermische verzinking, explosiebeveiliging volgens de ATEX-norm, complexe besturingen tot en met een automatische vrijstaande zwenkkraan en diverse andere accessoires.

Technische informatie

Kolomzwenkkraan
Type: MEISTER M
Draagvermogen: 125 – 20.000 kg
Armlengte: 2.000 – 12.000 mm
zwenkbereik: 360° ∞
EN 13001 hijsklasse : HC2
EN 13001 stabiliteitsklasse: S3
Armconstructie: korte bouwhoogte
Gebruik: binnen / buiten
zwenken: manueel / elektrisch
Explosiebeveiliging: volgens ATEX (optie)

Extra informatie