Filter

Draadloze bediening

Draadloze bedieningen zijn de nieuwe standaard. Ze bieden de mogelijkheid om vanop een veilige plaats een machine te bedienen. Zo kan bijvoorbeeld, de operator kiezen aan welke zijde van de vrachtwagen hij wil staan om een goed overzicht te bewaren terwijl hij de last manipuleert met de kraan. Of kan men een takel van op meerdere verdiepingen eenvoudig bedienen.
Met Teleradio heeft OHIS een sterke partner in huis. Teleradio heeft diverse robuuste en veilige systemen.

Sender Panther 8x2

De Panther PN-T19-2 als industriële standaard

 

De Panther 8×2 PLd is de meest geliefde handzender bij onze klanten. Hij is bijzonder betrouwbaar, veilig en veelzijdig. Je kan heb zowel met herlaadbare batterijpak als met 3x AAA batterijen gebruiken. Bij verlies of defect is hij vlot vervangbaar door een reserve zender, geen gesukkel met sleutels, eeproms of chips. Gewoon een no no-nonsense systeem.


Heb je interesse in een draadloze bediening? De Panther 8×2 vindt je in onze webshop. Maar aarzel niet om contact op te nemen met ons technisch specialist zodat hij voor u de beste oplossing kan uitzoeken. Het gamma joystick en drukknop bedieningen is bijzonder groot.


Ons team kan eveneens de installatie op uw machine uitvoeren.


Heb je een Demag takel? Ook voor de Demag DC takel is dit de ideale oplossing! De ontvanger kan rechtstreeks aangesloten worden op de telefoonstekker van de takel. Plug & Play!